Gastenboek

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

John is razend druk. Voor de zomervakantie heeft hij voor ons echter tijd gemaakt op de zaterdag. Niet alleen was dat super fijn, hij is keurig de afspraken nagekomen, heeft netjes gewerkt, is een aardige kerel en - ook niet onbelangrijk - de tegels zitten niet meer los. Perfect opgelost dus!

Emilie - 08-10-2018 - 14:09

John heeft zojuist diverse werkzaamheden aan onze tegelvloer in de badkamer heel netjes en zeer vakkundig uitgevoerd. Losse tegels vastgelegd, kitranden vervangen en voegen waar nodig gerepareerd. Wat een verademing om zo'n vakman te zien werken. Geen onnodige reparaties, zeer goede adviezen en vooral heel goed werk. Bedankt John. Met veel plezier zal ik je aanbevelen bij alle mensen in Gorinchem en wijde omgeving.

Inge Evers - 12-04-2018 - 13:43

Vandaag heeft John het tegelwerk in onze nieuwe keuken opgeleverd. Ben zeer tevreden over het eindresultaat! Voor een prima prijs zeer mooi en vakkundig tegelwerk geleverd. Meedenken in de mogelijkheden čn onmogelijkheden, is een bekwame eigenschap van John. Komt afspraken na, werkt netjes, zorgvuldig en bovenal NIET gehaast. De rommel is echt tot een minimum beperkt gebleven.
Nogmaals, ik ben zeer tevreden en zal John dan ook zeer zeker aanraden bij wie dan ook maar een tegelklus te doen heeft!

Anastasia van 't Ende - 02-03-2018 - 13:14

Zeer netjes werk geleverd. Keurige afwerking in de details. Ook 'restklusjes' (voorzien/onvoorzien) zeer snel en adequaat opgepakt. Goede service. Kritisch meedenken ipv onrealistische beloftes doen. Flexibel en deskundig. Rommel tot een minimum beperkt. Zeer tevreden over eindresultaat!

Robert van Winden - 05-04-2017 - 13:12

Na 2 jaar schrijven we eindelijk in het gastenboek;
We zijn erg tevreden over al het geleverde werk. Alles is in goede sfeer en volgens afspraak verlopen. John en Sam zijn vakmensen. Geduld en perfectie staan voorop. Wij bevelen ze aan als je een mooi eindresultaat wilt. Nogmaals bedankt John en Sam.

Fam van Dijk - 11-02-2017 - 14:57


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »