Badkamer - Keuken - Toilet

Eindresultaat 
Het realiseren van een nieuwe badkamer, keuken of toilet zie ik elke keer weer als een nieuwe uitdaging waarbij ik maar één doel voor ogen heb, dat we samen (u als klant en ik als aannemer) tot een mooi eindresultaat komen en dat u als klant jarenlang van uw badkamer, keuken of toilet kan genieten.
 
Van demonteren tot laatste eindafwerking
Samen met mijn installateur kan ik uw badkamer van het demonteren tot de laatste eindafwerking geheel voor u uitvoeren, waarbij wij tijdens het gehele traject zullen meedenken met u en de overlast tot een minimum zullen beperken.

Nooddouche
Ook kan ik voor u een nooddouche laten plaatsen, zodat u en het gezin gewoon kan blijven douchen tijdens de verbouwing.

Tegels en sanitair uitzoeken
Tegels kunt u in de showroom van Lingen Keramiek in Capelle a/d IJssel bezichtigen en uitzoeken. Sanitair kunt u in de showroom van Plieger in Capelle a/d IJssel bezichtigen en uitzoeken. Beide showrooms zitten naast elkaar zodat u een bezoek kan combineren.
  Afbeelding invoegen

Alleen tegelwerk?
U kunt bij mij ook terecht voor alleen het aanbrengen van de tegels in uw badkamer, toilet, keuken of een ander vertrek. Dus ook als u zelf de tegels al heeft aangeschaft, kunt u gebruik maken van mijn kennis en vakmanschap.

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 
Wilt u direct een persoonlijk advies? Dan kunt u mij bereiken op het telefoonnummer 06-21682639.